Adverteren

Adverteren bij SALTO is effectief en goedkoop. U bereikt maar liefst 1.4 miljoen inwoners van de regio groot Amsterdam met uw campagne. Daarnaast zijn onze uitzendingen ook 24 uur per dag streaming via het internet te volgen.

U kunt bij SALTO op vijf radiozenders en op twee televisiezenders reclame uitzenden. Deze zenders hebben niet alleen een groot algemeen bereik, maar kunnen ook effectief ingezet worden voor het bereiken van specifieke doelgroepen. De doelgroepen die u via onze radio en televisie programma’s kunt bereiken zijn namelijk net zo divers als de bevolking van Amsterdam zelf. Én onze advertentietarieven zijn zeer betaalbaar.

SALTO biedt adverteerders diverse mogelijkheden bij het inzetten van radio- en televisiereclame. Zo kunt u bijvoorbeeld rondom meerdere programma’s tegelijk adverteren, er zijn combi pakketten mogelijk voor radio en televisie of u kunt doelgroep-specifieke reclame maken. Op deze manier draagt u er samen met SALTO zorg voor dat uw campagne een optimaal bereik krijgt.

Heeft u behoefte aan meer informatie of een advies op maat? Neem vrijblijvend contact op via 020 – 6386386 of mail via het contactformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om rondom één specifiek programma te adverteren. Neem hiervoor direct contact op met de betreffende programmamaker voor radio of televisie.